Zmenme tému už je noc
July 6, 12:44 am
Zmenme tému už je noc
Debata beží párty je v plnom prúde...
Tu a tam začujem tému sex, peniaze, láska.
Samé mladé dievčatá samá vanilka a jedna do toho dáko nezapadá.
Ako som sa na ňu lepšie zadíval pripadala mi jemne ostýchavá a submisívne pasívna.
Nebolo to alkoholom dievča prišlo medzi poslednými a ešte si ani raz nezazrela dno pohára. Nie, vravím si dnes to nenechám len tak. Cieľ jasný...
Tento nový prírastok si musím otestovať veď keď sa mýlim nič to, ale keď nie tak to zaručene prinesie ovocie. Mal som jej rázom plnú hlavu a snáď aj otázok, ktoré zodpovedia najbližšie dni, keďže to píšem veľmi čerstvé, priam horúce.
Nech to je ako chce vanilka z nej dlho beztak nebude. A ak je to tak ako tuším, bude to o to lepšie. Tak sa na tej párty zvečerievalo a dievča sa pomaly pobralo. Hm, toto je asi šanca. Ponúkol som sa, že ju odprevadím.. vymenili sme čísla.. dohodli sa, že spolu zájdeme von .. A teraz je na mne začať v nej objavovať jej skutočné vášne ... nazval by som to "nájdi sa ak to dokážeš". Počkám si na ďalšiu noc, možno sa dostaneme ku meritu veci a možno skončíme v posteli ako vanilky a ja zas na istý čas stratím ilúzie, že svet je aj zábavný.
Spank master. Mr. punisher. George Cloonie, alebo ma volaj jak chceš ratan si ťa nájde.
All times are GMT +1. The time now is 1:26 am.