Jarná zábava ala flirt
July 3, 12:56 pm
Jarná zábava ala flirt
Tu a tam si zájdem niekam do lesa, ktovie prečo, je to vždy na večer.
Taký chill out, denné problémy sa vytratili a zostala kopa volného času.
Väčšinou uvažujem, že by mi dnes mohla robiť spoločnosť dáka kráska aj keď niesom zviera...
Moc ľudí o takej hodine nestretávam.
Raz som sa však takto zatúlal až do totálneho neznáma nazvime to len miesto bez mobilného signálu :D.
Na a tu sa začala tá zaujímavejšia časť môjho pochodu.
Stretol som skupinku troch dievčat s batohmi ako sa pokúšali založiť oheň.
Evidentne neskoro a bez úspechu, tak som si povedal, že im pomôžem.
Div sa svete vyšiel som len tak z tmy a oni sa ani nezľakli. Pozdravil som, vytiahol zapalovač a zopár starých lístkov z peňaženky a oheň o chvíľu plápolal.
Zarozprávali sme sa a čoskoro som zistil, že sú o dva roky staršie a ich cesta vedie na pár kilometrov vzdialený kopec. Vraj je tam dáky hrad. Ponúkli ma čerešňou, bola to zmena oproti tej whiskey, na ktorú som si zvykol. Tak sme toho čo to vypili až sa to začalo dáko celé zvrhávať. Sexuálne témy, vtípky a podobne.
Povedal by som klasika, až na jedno, ja nie som klasik. Keď som sa spýtal na praktiky tak s prvoti boli trochu prekvapené no potom sa to začalo uberať tým správnym smerom. Prvý krát som mal tri ženy naraz a hneď sme si aj dohodli pravidlá hry. A ja sa rád hrám, takže ma to veľmi bavilo. Boli sme značne podgurážený, takže nebol problém docieliť dobrého výsledku. Keď boli nahé začali sa orgie až to prešlo do hry. Navzájom si začali plieskať po zadku a celkom ich to bavilo. Kazím mládež? Veď ja som mládež... Čo sa dialo ďalej nechám na vašej fantázií ... Dokončite príbeh, ako sa Vám zdá pravdepodobný a ja na konci poviem kto sa najpresnejšie trafil. Iba poviem, že som si dosť dlho potom nesadol :D A zobudil som sa až na ďalší večer len v trenírkach niekde v strede lesa medzi prhľavou.
Spank master. Mr. punisher. George Cloonie, alebo ma volaj jak chceš ratan si ťa nájde.
All times are GMT +1. The time now is 1:25 am.