Akcia - subinky a subikovia na výstave.
January 13, 1:36 am
Akcia - subinky a subikovia na výstave.
Chcel by som dať do diskusie taký príspevok, ktorý možno prekvapí všetkých vás prítomných v tejto komunite, ale napadlo ma, že či by sa niekedy v budúcnosti nemohla usporiadať aj taká akcia, na ktorej by sa predviedli subinky a subikovia v plnej nahote, z tejto komunity. A boli by buď vystavení napr. v rámoch obrazov, alebo by boli ako držiaky kvetináčov, alebo by museli nahí obsluhovať svojich Pánov, alebo Paní, a popri tom by sa mohli Páni, alebo Panie realizovať výcvikom hociktorého z prítomných subíkov. Táto akcia ak by sa niekedy raz uskutočnila v niektorom meste, buď v Českej republike, alebo na Slovensku by bola ak to môžem prirovnať ako Fetiš párty, ktorá sa koná už niekoľko rokov, čiža by mohla fungovať aj táto akcia pre všetkých vyznávačov BDSM hrátok. A ešte chcem len toľko, že by prípadne mohla byť táto akcia putovná, čiže by sa konala každý rok v inom meste, buď v ČR, alebo SR. Prosím napíšte mi svoj názor, čo si myslíte o takejto akcii, ktorá neviem či by sa mohla ujať, alebo nie. Teda by táto akcia bola uskutočnená formou výstavy v nejakej dohodnutej miestnosti, prípadne na verejnosti, kde by sa mohli prizerať aj iný ľudia, čiže by išlo o verejné ponižovanie.
January 13, 8:09 pm
Myslim ze je to zajimavy napad
Hledam subinku, otrokyni na REAL, jsem z Brna
January 14, 12:43 am
Áno, asi tak nejak by som si to predstavoval, ale zatiaľ to len taká základná myšlienka, ktorá ma napadla a možno by bolo dobré dať viac hláv dokopy a skúsiť nad tým pouvažovať. Možno či single subík, alebo subka, alebo pár so svojim Pánom, alebo Pani by zaplatili určitý poplatok, aby sa prenájom miestnosti dal zrealizovať. Neviem zatiaľ len by bolo dobré, ak by sa k tejto myšlienke pripojili aj viacerí užívatelia a napísali svoj názor, či už negatívny, alebo pozitívny.
February 22, 2:43 pm
Možno by som vedel aj kde to zorganizovať. Počul som o jedenj chate, ktorá sa dá celá prenajať bez personálu a bez majiteľa. Je to asi pre 20 ľudí. Je to tu na severnom Slovensku. Ak bude záujem môžem to zistiť presnejšie alebo to rovno prenajať na 1-2 dni.
Milujem neoprén, latex, lykru, potápanie a hlavne šnorchlovanie.
February 24, 1:04 am
Quote:
je krasne citat, ako by to bolo super, ako je to skvela myslienka, ale ani jeden z vas to nezorganizuje ..mimochodom tato tema sa preberala aj na domina.sk
.....
Originally posted by: corwin11
.....
v tom mas pravdu. mozno by na zaciatok stacilo, keby ti, co mozu pisali o alternativach. osobne zial nemam ziadne moznosti. a na vybavenie komercneho priestoru (pre public..) je uz potrebne hodne usilie, inak povedane "gule" ...
February 24, 12:36 pm
...na zaciatok by stacilo, keby ti co tu pisu o nejakej drazbe, nabrali odvahu a ukazali sa aj na nejakom obycajnom stretku. tazko sa da uverit niekomu, ze by dosiel na drazbu, ked nie je schopny dojst na obycajne stretnutie. Kazdy mesiac sa nieco poriada ..v bratislave, kosiciach, banskej bystrici, ziline, len akosi tam chodia stale rovnaki ludia, ale nikdy tam nevidis pisalkov, ktori tu vzpominaju ako by akcnili.
All times are GMT +1. The time now is 10:34 pm.