PROČ???
May 29, 6:24 pm
prehliadačom by to nemalo byť... Ja používam aj Firexox, aj Operu, aj Google Chrome.
Samozrejme Firexox je najrýchlajší, ale tie rozdiely sú minimálne, Opera je najpomalšia sa mi zdá, ale nie je to nič extrémne pomalé. Šlape v pohode. Google Chrome má z týchto troch strednú rýchlosť. Iné stránky ti idú v pohode? Ale inak jednoznačne Mozilla Firefox je naj.
Samozrejme Firexox je najrýchlajší, ale tie rozdiely sú minimálne, Opera je najpomalšia sa mi zdá, ale nie je to nič extrémne pomalé. Šlape v pohode. Google Chrome má z týchto troch strednú rýchlosť. Iné stránky ti idú v pohode? Ale inak jednoznačne Mozilla Firefox je naj.
sneaks
May 30, 12:24 am
Quote:
Přiznám se k tomu, že už mě fakt nenapadá, čím by to mohlo být. Postahoval jsem všechny zmíněné prohlížeče, a máš pravdu, v tom to asi nebude. Shodou okolností mám i nový počítač, s notebookem se přihlašuji všude možně, všechno mi šlape úplně bez problémů, načtu dvacet fotek během pěti vteřin, jenom tyto stránky mají pomalou odezvu. Ale už jsem si na to tak nějak zvykl... Každopádně díky.
Originally posted by: dmntn
Přiznám se k tomu, že už mě fakt nenapadá, čím by to mohlo být. Postahoval jsem všechny zmíněné prohlížeče, a máš pravdu, v tom to asi nebude. Shodou okolností mám i nový počítač, s notebookem se přihlašuji všude možně, všechno mi šlape úplně bez problémů, načtu dvacet fotek během pěti vteřin, jenom tyto stránky mají pomalou odezvu. Ale už jsem si na to tak nějak zvykl... Každopádně díky.
mne to taktiez ide vporiadku, velki dobre nacitavanie a chod stranky. Doslova az velmi rychlo. Nemoze to byt operacnym systemom a pocitacom? ja si totizto ficim na XP cku a dvojjadrovom procesore a firefox, vsetko ide velmi dobre. Mozno nejake nastavenia firewall, antivirusoveho systemu, alebo neviem co, ....
September 25, 8:08 am
Quote:
Ono je to trochu pribrzdene, ale za to uz moze flash... keby ze to bolo robene v comsi inom, bolo by to super. Ja mam vyhrady k mobilnej verzii, sice celkom slusna, ale takmer nic tam nie je...
Originally posted by: PistakPP
Ono je to trochu pribrzdene, ale za to uz moze flash... keby ze to bolo robene v comsi inom, bolo by to super. Ja mam vyhrady k mobilnej verzii, sice celkom slusna, ale takmer nic tam nie je...
no flash za to nemoze, pretoze flash na stranke nie je ;-)
mobilna verzia, ta je este len v beta
September 25, 9:49 pm
Quote:
No tak potom mi mobil keca pri plnej verzii stranky. Celu ju rozhodi a to sa mi stava len ked je tam flash. Tak potom berem späť co som napisal. Ale ta mobilna verzia ked sa bude doladovat, bude super... treba tam doplnat, a doplnat
No tak potom mi mobil keca pri plnej verzii stranky. Celu ju rozhodi a to sa mi stava len ked je tam flash. Tak potom berem späť co som napisal. Ale ta mobilna verzia ked sa bude doladovat, bude super... treba tam doplnat, a doplnat
ano, aj ked mobilna veriz anema zatial prioritu, tak urcite cchcem aby tam boloi obrazky a podobne veci, len zatial sa zameriavam na doladenie normalnej verzie stranky, ale mobil verziu urcite chcem pouzitelnu, teraz je skor taka nudzova
a popravde, aj ked na tejto strane pracujem najradsej, pretoze mam rad tuto komunito ludi a bavi ma robit vam radost, tak musim aj zivit rodinu, takze sa musim venovat aj strankam ktore profit prinasaju uz teraz, ale tak pocitam ze casom hadam nieco kapne aj odtialto, sak BDSM provozuju vacsinou uvedomely ludia a nie 15rocny honibrkovia :D
September 27, 9:13 am
Quote:
Ved samozrejme
. A ako dlho funguje tato stranka a kolko tu je spolu ludi??? Ja som tu kratko, tak preto sa pytam. Stranka je to fajn, len skoda ze mi to tak rozhadzuje v mobile pri full zobrazeni. Ale v pohodicke, zatial mi nikto nepise, tak som v pohode. Ale vela stastia zelam, a pevne nervy.
Ved samozrejme
strnka je tu od 2004, teraz je tu nova verzia od januara 2010. DO tejto noves sa trebalo znovu registrovat, a je tu 4452 uzivatelov, dole je statistika. celkova o stranke. To je vsetko tam od 2010.
October 17, 7:55 pm
Quote:
no ale to nic na tom hroznom uvode nemeni
Naposledy upravil Blacksun3 October 17, 8:03 pm.
All times are GMT +1. The time now is 3:50 pm.